17

 
Everything here is awesome!! 
Dagens höjdpunkt idag blev att hoppa från bron... Grandfather sa att det fanns en bro en bit här ifrån som ungdomar älskar att hoppa ifrån så vi tog en tur dit med båten och jag trodde helt seriöst det var ett skämt när vi kom till bron, ni måste mena en annan bro var det första jag sa! Wow, mitt hjärta bultade och jag skakade men vi gjorde det- två gånger! Bron var lite mer än 20 feet över sjön så omkring 6 meter, det var galet! 
 
Resten av dagen befann vi oss vid sjön och bara hade det bra! Till middag hade grandmother gjort riktig ameikansk middag med pulled pork och såklart massvis med ost av olika sorter- de verkligen älskar ost. En maträtt utan ost finns inte! Pommes, broccoli, sandwiches- allt med mycket smält ost på, ibland lite för mycket haha! 
 
Take care! 

15 & 16

 
Tennesse!! 
Gårdagen spenderades mest i bilen men vi blev varmt välkomnande av grandmother och grandfather till deras fina hus på ett fantastiskt fint ställe med utsikt av topp 5! 
 
Sjösjuk- nejdå! Hela dagen har vi varit vid sjön nedanför deras hus, så underbart! I Tennesse eller kanske hela USA äter vi dounats till frukost såklart- tummen upp! 
Vi har haft så himla roligt!! 
Jag har kört vattenskoter, provat på kajakpaddling, åkt på ringar efter båt, ätit middag på en flotte, hängt på deras båt och fått se så mycket, spelat basketboll och så lärde dad mig köra golfbil- väldigt lätt men jag fick ta det väldigt försiktigt i bergen, det finns inte mycket som är platt här nej.! 
Dagen har varit fantastisk och fint väder ha det varit men väldigt, väldigt varmt- perfekt att ha heldag vid sjön;-) 
 
Take care! 

12 & 13 & 14

 
Måndag, tisdag och onsdag har gått för snabbt!
 
För mig har det varit tuffa dagar i skolan, mycket plugg på eftermiddagarna och hårt träning under kvällarna! 
 
Även om klockan står 5:00am varje morgon och jag kämpar med språket varje lektion trivs jag jättebra i skolan och ser alltid fram emot att umgås med amerikanarna! 
 
Varje morgon efter första klockan ringt i skolan 7.20am ställer sig alla upp och i ton med högtalaren som säger något i stil med att skydda landet och hur mycket dem älskar landet i princip- mycket intresant!
Anyway... det var inte förän denna vecka som jag la märke till att dem har amrikanska flaggan i exakt varje klassrum- hängandes (ganska stor) framme vid tavlan- haha så underbart!  
Och så måste jag berätta, idag när jag kom till skolan stod mitt namn på en lapp hängd på mitt skåpet-surprice! Det var fler som hade lappar men det var bara ett fåtal.
Cheerleading tjejerna hade skrivit namnen fick jag reda på under dagen men jag har ingen aning om varför!? De är så söta;-)
 
Kvällen avslutades men macaroni and cheese- mumsmums, något alla måste prova! 
 
I morgon åker hela familjen till Tennesse där mina ameikanska grandmother och grandfather bor, det ska bli så roligt!! 
 
Take care! 
RSS 2.0