Mysmys

 
En myskväll med tjejerna i fina Malmö var det bästa! Det var så skönt att få prata om våra framtida år i USA och spekulera i vad som kommer hända och hur det kommer att vara! Vi alla är lika spända och nervösa över vad som väntar oss.
 
Take care! 
 

Göteborg!

Mycket skratt, många karuseller och mycket fina prestationer i de olika friidrottsgrenarna bjöd helgen på i Göteborg.
Massor av glädjekramar spred sig under min diskustävling då jag persade med mer än två meter, tog mig till finalen och tog seniorrekordet i klubben. Glädjen och inspirationen till friidrott var på topp och jag är så sugen på att göra fler bra resultat i sommar.

Jag hoppas kunna komma tillbaka nästa år och kunna göra samma fina prestation på Världsungdomsspelen! Möjliheten att träna friidrott i USA hade varit guld värd och jag hoppas att kunna utvecklas lika mycket och komma hem i ännu bättre form.

Take care! 

50 dagar

Mitt vardagliga liv i USA närmar sig och jag tror inte själv jag förstår. 50 dagar kvar!!

Dagarna lyses upp av alla glada och energifulla barn på friidrottsskolan denna vecka och det är så underbart att se barnen utvecklas och ha roligt ute i solen. 

Jag lär känna både  mom och sister bättre för varje dag som går och det känns så bra. Min utbytessyster från Tyskland verkade lite orolig idag över klädkoden i skolan och undrade om hon skulle behöva köpa en ny garderob innan hon flyger iväg, haha,  ja inte blir det lätt med packningen?!

Take care!
RSS 2.0