High school!

High school, vilket ställe!
High school i USA är precis som man ser på filmer, JÄTTECOOLT! Kanske är det inte så överdrivigt som att hela skolans elever ställer sig upp på borden i matsalen och sjunger som i High school musical, haha, men det är mycket som stämmer ihop med filmerna. Som att klockan ringer och alla skolans elever springer ut i korridoren samtidigt, hur fräckt är inte det?! 

Triad high school är skolan i New Lewisborg som jag kommer plugga på under året, det verka vara en jättefin skola med stor gemenskap och mycket roligheter. Det är lika bra att jag vänjer mig vid tidiga morgnar för i USA börjar schemat på morgonen redan 7.20 och så är det varje dag. Schemat ser likadant ut alla dagar i veckan så jag tror att jag ganska snabbt kommer in i rutiner men vi får väl se när jag kommer dit.

Jag har ju såklart också hunnit spana in killarna på skolan. Vilma och jag titta ut de snygga killarna innan idag och enligt bilderna var basebollkillarna snyggast<3
 
Take care!
 
 

En så fin dag!

 
Kan det bli en finare dag? Idag när jag kom hem från skolan såg jag ett brev från USA i brevlådan, adressen jag ska bo på nästa år stod på framsidan och jag blev så glad och uppspelt att jag öppnade brevet så fort jag kom in. I brevet låg ett rosa födelsedagskort där det stor "Happy birthday to wonderful you". Glädjen sprang igenom hela kroppen! Det var ett försenat grattis från min värdfamilj i USA. Mom och dad verka vara supersnälla och verkligen jätteomtänksamma. 

Take care!

Placering!

Hej alla fina, 

Placeringen är klar för USA och jag är så glad att det går framåt hela tiden, Ohio är den delstaten jag kommer bo i och leva under mitt år i USA. Delstaten Ohio ligger högt placerat, en bit in i landet i höjd med New York. Staden som ni kanske känner igen Columbus bor jag inte alls för långt ifrån. I en fint litet hus ute på landet i byn North Lewisburg kommer jag bo med mom, dad, the two dogs and my sister från Tyskland. 

Jag kommer trivas som fisken i vattnet och jag börja redan gilla stället väldigt mycket. 

Take care!
 
RSS 2.0