76


Bra start på veckan! 

Efter en svettig basketbollträning överraska min bästa amerikanska familj mig med att fira min namnsdag! Favoritmiddagen på bordet- taco och hela familjen samlad! Lycklig tjej<3 Och gissa vad? Jag fick min efterlängtade lakrits som en liten present- överlycklig!! Kunde inte blivit en bättre måndag. 

Namnsdag för prinsessan Amanda var under gårdagen men Amerikana hade ingen aning  om att namnsdagar existerade!? Nu blir det dock namnsdagsfirande för alla i familjen Moore i framtiden! 

Take care! 

Bara börjanAv att kolla på helgens bilder kan vi alla se att helgen var fantastisk! 
Rolig förmiddag med cross country teamet i lördags, kännes som sommaren kommit tillbaka för en dag. Vår hjälte Holly gjorde ett fantastiskt jobb i regions loppet (vi andra är för långsamma för att vara med, haha så vi fick heja)! Under kvällen var vi på hunted maze...jag aldrig varit så rädd någonsin, dem skrämde nästan livet av mig. Gåendes bland majsfälten i mörker där alla typer skrämde och jagade oss. Jag hängde som ett plåster över Zack skrikandes och gråtandes- det var crazy men vi skrattade gott efteråt trots allt;-) 
Under söndagen var vi och besökte Ohios slott och fick lyssna på spökhistorier och hitta på roliga aktiviteter! Söndagsmiddag med Grandma och Grandpa och kusinerna- alltid lika mysigt när familjen är tillsammans.

Men nu är det ny vecka och en massa nya möjligheter att lära sig nya saker! 

Take care! 

T!Stunder att bara tänka är underbara! Veckorna flyger iväg med vinden, skolan bjuder på mycket arbete men det är roligt att lära sig nya saker varje dag! 

Språket har varit en utmaning men allt går mycket enklare efter 2,5 månad i det engelsktalande landet. Att använda mycket slang är populärt men jag älskar det! 
Att vara en utbytesstudent är inte bara att packa resväskan, flytta, leva och bo i något annat land, det innebär så mycket mer! Att anpassa sig till en annan familj kan bara de vara en utmaning! Det du har lärt dig är van vid kan ibland vara svårt att ändra på. 
Det känns så konstigt att under 3 månerder flytta från sin lilla by där hela min uppväxt har varit till upptäcka världen. Bytat familj 2 gånger, ropat på mamma till 3 personer och ändrat på alla rutiner och dagliga aktiviteter! Hela samhället och kultur som är annorlunda, det krävs ett öppet sinne och positiva tankar hela tiden! 
Men för att lära behöver man testa något nytt! 
Det blir en massa lärdomar, ta vara på alla dagar! 

Take care! 
RSS 2.0