Disney On Ice!


Äntligen fick jag träffa henne!! 
Tjejen jag träffade och hade härliga äventyr med under resan till västkusten i Amerika. Vi hade en jättebra söndag tillsammans med mat, mycket prat och en fantastisk Disney on ice show. Jag är så glad att jag fick tillbringa min söndag med denna tjej!

Take care! 

Donkey basketball


Har aldrig sett något så roligt förut! Basketboll med åsnor- hahaha! 
Vilken kväll!

Take care! 

Happy Valentines Day🌹

❤️ Roligheter och överraskningar ❤️
Under morgonens första minut överraskades jag av den fina skylten från min älskade syster från Tyskland. Massor av gläde och kärlek till henne! När jag kom upp väntade alla hjärtansfrukost med blommor, presenter, chokladdoppade jordgubbar, våfflor, sirap och bacon- så gott och fint gjort av mina amerikanska föräldrar! Vi alla njöt av frukosten och systrarna Moore förberede sig för vår sista basketboll match! En mycket bra spelad match från oss alla men en förlust med 2 poäng- så nära!!
Fler överasskningar väntade, laget kallade upp "the exchange students" för att tacka oss för en bra insats. Fina kort och presenter fick vi av tjejerna- kommer så saknar att träffa dessa tjejer varje dag under träningarna! 
Det blev såklart också en massa firande för seniorna som spelade deras sista säsong för Triad! 
Vi skynda oss hem i snöstormen för ett snabbt ombyte innan det var dax för bowlingkväll! En super rolig kväll med med fina resultat från oss alla, familj och vänner! "The 4N", Hannah och mig vann första matchen- yeho, vi var grymma! En oförglömlig dag avslutades med film och mys! 
Jag är superglad att ha fått fira alla hjärtans dag i Amerika! ❤️

Take care! 
RSS 2.0