Julklapp

Christmas make me happy! 
Fredagen startades med basketbollträning tidigt på morgonen, inte är det slapp under julen när du ska bli en basketbollstjärna! 
Snabb dusch och vidare till Columbus där vi njöt av dem fantastiska dansarna i  "Nutcracker", en underbar julsaga! Blev så inspirerad av dem helt fantastiskt balettdansöserna, så vackert och musiken så stillsam och fin! Teatern i sig själv var en gammal och väldigt dekorativ teater. 
Vi checkade in på Hilton,  åt på en mexikan resturang med mycket god mat under kvällen! Lite kvällsshopping i det stora shoppingcentret brevid oss var såklart givet med 4 tjejer i familjen! Underbart med rea i mina favoritbutiker- VS, Pink, Forever 21 och Abocrombie & Fitch. Innan det var läggdags blev det mycket kul i poolen men hela familjen! 

Höjdpunkten med att sova på hotell är helt klart frukostbuffén för mig! Inte bara den onyttiga amerikanska frukosten fanns där. Vi kunde hitta några favoriter från svenska frukostar också så som müsli, yoghurt och ägg i kopp- mums. Lite extra shopping blev det innan det var dax att dra sig hem för basketbollmatchen!
Teater och hotell blev en höjdare för oss alla- julen är bäst! 

Take care! 
Mamma
2014-12-29 @ 08:56:30

Vilken härlig julklapp 🎅
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0