Bio!

 
En jätterolig film men kul sällskap av killarna blev det denna torsdagskväll!
 
Hanna min framtida syster i USA åker nästa vecka och packningen börjar för oss båda dra igång, det är mycket att tänka på men det är samtidigt såå kul. Alla presenter till familjen är nu också inhandlade så det är mest småsaker kvar som ska fixas.
 
Take care! 

Regn!

 
 
En regnig dag i Malmö kan ändå bjuda på många roligheter! Tjejerna och jag både shoppade, fikade och trampade trampbåt i ösregn. Vi hade en sjukt rolig dag tillsammans och jag hoppas på att få kunna se er en sista gång innan jag åker! 
 
Nu är det bara 2 veckor kvar till dagen jag åker och mom frågade mig nyss om jag va redo, jag är så redo jag kan bli skrev jag tillbaka! Det ska bli så jättekul att få träffa och lära känna dessa underbara personer som ställer upp och tar hand om mig under året! 
 
Take care! 
 

Lika som bär!

 
Generationer är så fantastiskt! Många gånger har jag fått höra att jag är lik min mormor.
 
En mysig dag med fika hos gammelmormor, käk och mycket snack hos mormor och morfar och ett avslut hos kusinerna känndes bra innan resan! 
Det är ett stort äventyr jag ger mig ut på men frågan är om de inte också flygit iväg om de varit i samma kläder som mig... 
 
Take care! 
RSS 2.0