103

En dålig start men en bra avslut på helgen! 
Amanda startade fredagen lite krasslig så jag tog det lugnt men popcorn, high school musical och hunden i knäet medans de andra familjemedlemmar var på olika äventyr! 
Lördagen var allt på topp igen och vi hade en massa vänner över hela eftermiddagen och kvällen, mycket mat och roligheter- we had a great party with the whole family!  
Buckeye cookie var något av det absolut bästa på buffén och bland det bästa jag ätit, chokladcookie men jordnötsröra och choklad på toppen, hur mycket bättre kan det bli? 
Och jag glömde nästan, under kvällen var Hannah, jag och Zack och tittade på 6:ornas föreställning av Djungelboken! Våra närmsta vänners son var med och spelade elefant. Så söta och duktiga, fanns många framtida stjärnor i de gänget! 

Brodern min raka av allt hår idag tillsammans med 7 andra kusiner för att visa stöttning till en familjemedlem som har canser och precis tappat allt håret, så fina killarna<3
Mys med kusinerna och middag hos Grandma blev anslutningen denna fina söndagkväll! 

Snön har försvunnit från marken och det  har blivit grå höst igen... Tråkigt, men planerna framöver gör mig så glad, ni kommer få många blogginlägg de närmsta 2 veckorna! 

Take care! 

Sofia Engbe
2014-11-24 @ 05:28:55

Fint gjort av killarna!!👏👏 Kram

Annelie H
2014-11-27 @ 10:52:00

Läskigt med övningar för skolskjutning. Men som sagt det händer och det är lika läskigt varje gång man läser. Så onödigt och meningslöst.

Hunden i knäet:). Härligt.
Coolt av killarna att raka av sig året.
Ha det bra.
Kram
Annelie
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0